tenda.apologia.cat realitza enviaments al territori estatal peninsular i a les Illes Balears. Per a altres enviaments és necessari enviar un correu electrònic de consulta a tenda@apologia.cat.

Els enviaments a l'estat espanyol peninsular es realitzen a través de l'empresa de missatgeria GLS. La resta d'enviaments es realitzen per l'empresa Correos.

TERMINIS DE LLIURAMENT

Els terminis de lliurament dels nostres productes varien entre les 72 i les 96 hores (Espanya peninsular) des del moment en què rebem l'ordre de comanda, es prepara i s'entrega a l'agència de missatgeria en un termini màxim de 48 hores. Totes les comandes que es facen de dilluns a dijous abans de les 13.00 hores es preparen (no s’envien) el mateix dia. Els terminis de lliurament a les Illes Balears, les Illes Canàries, Ceuta i Melilla solen variar entre 4 i 6 dies laborables. No es realitzen enviaments ni repartiments els dissabtes, diumenges ni els dies festius, per la qual cosa, si es fa una comanda un divendres, no es farà efectiva fins al dilluns o dimarts de la setmana següent. L'empresa de missatgeria realitza el repartiment de 8.00 a 20.00 hores de dilluns a divendres. En el cas de no trobar la persona receptora, l'empresa es posarà en contacte mitjançant SMS o telefonada per a fer efectiu el lliurament el dia i l'hora acordats. Per aquest motiu, és important facilitar un número de telèfon i registrar una adreça d'enviament on la persona destinatària es trobe habitualment. Si, transcorreguts 15 dies, l'empresa de missatgeria no aconsegueix localitzar-la, aquesta comanda serà retornada i cancel·lada, per la qual cosa es perdrà per complet l'opció de recuperar aquest producte. En aquest cas, l'empresa de missatgeria cobra unes despeses d'anada i retorn, despeses de les quals es farà càrrec el client o clienta en el moment de la compra.

COST DELS ENVIAMENTS

– Estat espanyol peninsular.

El cost fix és de 5,50 € (IVA inclòs), independentment del nombre de productes que s'incloguen en la comanda sense superar els 2 kg.

– Illes Balears, Illes Canàries i internacional.

Contacteu amb l'adreça electrònica tenda@apologia.catper a detallar l'import exacte depenent de la comanda.

Enviament PayPal

Aquests enviaments es fan amb el pagament previ mitjançant targeta de crèdit o dèbit, utilitzant un compte de PayPal del client o clienta. Si, passats 15 dies, l'empresa de missatgeria no aconsegueix localitzar la persona receptora, se li carregarà a aquesta la part corresponent a les despeses d'enviament i retorn que ha generat enviar la seua comanda. Aquesta empresa retornarà la quantitat restant d'aquesta comanda al client.

IMPORTANT: En alguns casos poden derivar-se costos addicionals derivats de la declaració de valor o contingut en els enviaments a les Illes Canàries, Ceuta o Melilla. Si és així, ens posarem en contacte amb el client o clienta abans de fer efectiu l'enviament.

DEVOLUCIONS


Tots els productes que s'adquirisquen en
tenda.apologia.catpoden ser retornats en un termini de 7 dies a partir de la recepció de l'enviament. Les despeses d'enviament d'aquesta devolució/canvi correran a compte del client o clienta, llevat que el motiu de la devolució siga un error produït per tenda.apologia.cat. En aquest cas, serà tenda.apologia.catqui es farà càrrec d'aquestes despeses. Després de la recepció a les nostres oficines i de la comprovació del perfecte estat del producte, es farà la devolució de l'import de la mateixa manera que es va fer efectiu. Si és un canvi, es realitzarà un enviament o retorn. Els productes que proporciona tenda.apologia.cat estan completament verificats pel nostre personal abans de l'enviament. Per a poder efectuar una devolució o canvi és necessari enviar un correu electrònic a tenda@apologia.cat, notificar-ne el motiu i indicar clarament el número de comanda i la factura proporcionada en el moment de la compra.

IMPORTANT: És molt important comprovar el paquet entregat pel transportista abans de signar l'albarà de lliurament i fixar-se que aquest paquet està en perfectes condicions. Si es detecta qualsevol anomalia, per exemple, el paquet trencat o obert, cal REBUTJAR-LO i posar-se en contacte amb l'adreça electrònica tenda@apologia.cat per a resoldre el problema al més prompte possible.

Pagaments segurs mitjançant PayPal

PayPal processa de manera segura el pagament d'aquesta compra. Aquestes són algunes de les mesures preses per PayPal per a garantir la seguretat de les dades:

     - S'empren les millors eines de prevenció de frau i encriptació.

     - No es comparteix la informació financera amb els venedors.

     - S'envia un missatge de confirmació quan es fa un pagament.

Com es pot traure encara més partit a PayPal?

En crear un compte de PayPal, és possible beneficiar-se de la màxima seguretat amb què es processen tots els pagaments i dels avantatges següents:

     - Es pot pagar de manera senzilla i segura amb el compte bancari o targeta de dèbit o crèdit en milers de botigues en Internet.

     - No cal introduir els detalls de la targeta cada vegada que es paga. Les dades es queden guardades en el compte de PayPal, de manera que no cal tornar a facilitar-les.

     - PayPal ofereix protecció del comprador en transaccions que complisquen els requisits de cobertura pel total del preu de compra, inclosos els costos d'enviament.